SPF
Vasaloppet

På CeraVe tror vi på kraften i hudvård som sträcker sig bortom skönhet – det handlar om att omfamna varje äventyr med självförtroende. Därför är vi mycket glada över vårt värdskap för Vasaloppet 45 2024. Vasaloppet 45 är ett 45-kilometerlångt skidlopp som följer en del av den legendariska Vasaloppsleden från Sälen till Mora. Det är en fysiskt krävande utmaning som lockar skidåkare från hela världen att delta och testa sina gränser.


I det krävande vinterklimatet under Vasaloppet 45 är det viktigt att ta hand om huden, då kyliga väderförhållande kan vara utmanande och leda till att huden känns mer torr. CeraVes produkter är utvecklade tillsammande med dermatologer och alla produkter innehåller tre essentiella ceramider (1, 3 och 6-II) som hjälper till att stärka en hudens skyddande barriär och bibehålla hudens naturliga fuktnivåer. Tillsammans med MVE-teknologin i CeraVes krämer tillförs återfuktande ingredienser kontinuerligt i huden för långvarig återfuktning, även ute i skidspåret.


CeraVe är stolta över att vara en del av Vasaloppet 45 och det fantastiska evenemang som sker runtomkring. Hudvård kan spela en viktig roll i att ta hand om sig själv, hur man förbereder sig för en utmaning utomhus och hur man återhämtar sig från en. Oavsett om man är en elitidrottare eller bara njuter av utomhusaktiviteter under vintern. Med CeraVe i badrumsskåpet och dagliga återfuktnings-rutiner, kan du låta hudbarriären vara det sista som står i vägen för dina mål.


Häng med oss ut i spåret och läs mer om CeraVe och Vasaloppet 45 här nedan.

Message
Download Chrome