SPF

Läs mer om våra ingredienser

Hyaluronsyra är en sockermolekyl som produceras naturligt i kroppen. Den finns i huden och är viktigt för att bibehålla hudens fuktbalans. Hyaluronsyra fungerar som en svamp som kan dra till sig och behålla vatten. Det gör attt hyaluronsyra är den perfekta fuktgivande ingrediensen. Hudens naturliga produktion av hyaluronsyra minskar med åldern och därför är det viktigt att komplettera med hudvårdsprodukter som innehåller denna ingrediens.

Viktigt att veta om hyaluronsyra

  • Hyaluronsyra används som en återfuktande ingrediens i en mängd olika produkter och finns ofta i produkter som innehåller niacinamid eller salicylsyra för att hjälpa till att attrahera och bevara fukt till huden.
  • Hyaluronsyra används i alla typer av hudvårdsprodukter som rengöringsprodukter, hudkrämer och serum. Hyaluronsyrans skonsamma sammansättning gör den till en lämplig ingrediens i formler som passar känslig hud.
  • Hyaluronsyra hjälper till att bevara hudens fuktnivåer. När hyaluronsyra appliceras bildar den ett fuktlager ovanpå huden och gör den mjuk och len. Förutom att återfukta hudens yta hjälper hyaluronsyra även till att ge huden fyllighet och volym.
  • Huden innehåller naturligt hyaluronsyra. Ju yngre huden är, desto mer hyaluronsyra finns det för att hålla huden återfuktad. Hyaluronsyranivåerna minskar dock med tiden, något som i sin tur minskar hudens förmåga att fylla på fukt.
  • Hyaluronsyra är en idealisk ingrediens för alla hudtyper eftersom den hjälper till att återfukta huden utan att göra den fet. Hyaluronsyranivåerna sjunker naturligt med åldern och därför är det viktigt att välja hudvårdsprodukter som kan komplettera din hud med denna ingrediens.
  • Hyaluronsyra är en mycket effektiv återfuktande ingrediens för alla hudtyper och kan hjälpa till att återställa långvarig återfuktning.

Håll dig informerad om allt inom hudvård

Registrera dig för att få information om nya produkter, hudvårdsrutiner, tips & specialerbjudanden.*

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor tillämpas.
Message
Download Chrome