SPF
Niacinamid, eller vitamin B3, är en ingrediens som finns i flera av CeraVes produkter. Niacinamid har lugnande egenskaper och är kompatibelt med andra hudvårdande ingredienser.

Viktigt att veta om niacinamid

  • Niacinamid kan ha en lugnande inverkan på huden och används ofta i hudvårdsprodukter som har tagits fram för att hjälpa till att minska missfärgningar på huden.
  • Niacinamid finns i en mängd olika hudvårdsprodukter för att ämnet har en skonsam sammansättning som gör att den passar väl för känslig hud.
  • Produkter som innehåller lugnande niacinamid passar de flesta hudtyper, även känslig hud. Niacinamid produceras inte naturligt av kroppen, så för att kunna dra nytta av fördelarna med niacinamid måste du välja hudvårdsprodukter som innehåller den här ingrediensen.
  • En av de viktigaste fördelarna med niacinamid är att det är så mångsidigt. Niacinamid är inte bara kompatibelt med andra hudvårdsingredienser, det är också skonsamt och tolereras vanligtvis väl även av personer med känslig hud. Det innebär att det kan användas för många hudtyper och hudproblem.

Håll dig informerad om allt inom hudvård

Registrera dig för att få information om nya produkter, hudvårdsrutiner, tips & specialerbjudanden.*

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor tillämpas.
Message
Download Chrome