SPF
CeraVe grundades 2005, och är ett hudvårdsvarumärke, utvecklat i samarbete med dermatologer. CeraVe erbjuder idag ett stort sortiment hudvårdsprodukter som innehåller tre essentiella ceramider, som bidrar till att stärka hudens skyddande barriär.

Vetenskapen bakom CeraVe

Formuleringen av hudidentiska ceramider med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE-teknologi) var starten för CeraVe. Vi har den enda hudvårdsserien med en unik kombination av tre essentiella ceramider kombinerat med den patenterade MVE-teknologin som gradvis frigör vår ceramidberikade formula över en längre period. MVE-teknologi jobbar som en sfär med flera lager som långsamt löses upp och frigör ingredienserna i huden. Produkterna fortsätter sedan att verka efter applicering och återfuktar huden hela dagen efter bara en användning. Detta system tillsammans med vår unika kombination av hudidentiska ceramider hjälper till att fylla på hudens befintliga ceramider, lindrar torr hud genom att minska fuktförlusten, ökar återfuktningen och hjälper till att återställa hudbarriären.

Hudläkare undersöker en persons hud

Hudvård som rekommenderas av dermatologer

CeraVe har utvecklats med dermatologer och är det främsta hudvårdsmärket som rekommenderas av amerikanska dermatologer. Oavsett om din hud är torr, känslig, fet eller kombinerad, eller om du har en tendens till akne, så erbjuder CeraVe allt som behövs för att adressera dina specifika hudvårdsbehov.
Message
Download Chrome