SPF
Utvecklad i samarbete med dermatologer

Hand som visar CeraVe Moisturising Lotion

FAKTA OM CERAVE

  • Alla produkter från CeraVe är formulerade med en kombination av tre essentiella ceramider (ceramid 1, 3 och 6-II), fettsyror och andra lipider som hjälper till att stärka hudens skyddande barriär. 
  • Vår banbrytande MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) gör att våra produkter frigör återfuktande ingredienser löpande under 24 timmar, vilket hjälper huden att hålla sig återfuktad hela dagen.
  • CeraVe finns tillgängligt på apotek och hos utvalda återförsäljare. Klicka här för att hitta din närmsta butik.

Utvecklat tillsammans med dermatologer sedan starten

Dermatologer har altvarit en integrerad del av CeraVes historia. Vår resa började med en vision om att skapa en ny standard inom hudvård, guidad av expertis från ledande hudexperter. Dermatologernas insikter om hudhälsa och deras förståelse för hudåkommor som eksem, akne och torr hud har varit avgörande för utformningen av vår portfölj. Det här samarbetet går längre än bara konsultation; det är ett djupgående, kontinuerligt arbete som säkerställer att varje CeraVe-produkt är framtagen med professionell kunskap. Vårt åtagande att arbeta med dermatologer är inte bara en del av vår historia utan ett löfte vi förnyar med varje produkt vi skapar.

CeraVes produkter är utvecklade med dermatologer

Utvecklad med 3 essentiella ceramider sedan starten 

Ceramider utgör fundamentet i CeraVes hudvårdsprodukter och så har det varit sedan starten. Alla produkter från CeraVe är formulerade med en kombination av tre essentiella ceramider (ceramid 1, 3 och 6-II), fettsyror och andra lipider som hjälper till att stärka hudens skyddande barriär. 

CeraVes unika blandning av ceramider är kärnan i varumärket

Utvecklad med MVE Time-Released Technology sedan starten

Vår MultiVesicular Emulsion (MVE) Delivery Technology, är ett revolutionerande system som vi också har använt i våra produkter sedan starten. MVE Delivery Technology har utvecklats i samarbete med dermatologer och är framtagen för att frigöra vår ceramidberikade formula under en längre period, vilket säkerställer långvarig återfuktning och stöd åt hudens barriärfunktion. Denna tidsutlösande mekanism, som finns i många av våra produkter, möjliggör en jämn och kontrollerad absorption av ingredienser och ger kontinuerlig återfuktning till huden under hela dagen. Tack vare denna avancerade teknologi, kan vi utveckla hudvårdslösningar som ger mer än tillfällig lindring – de ger långvariga fördelar för huden. 

CeraVes produkter tillför fukt till huden under hela dagen
Message
Download Chrome