SPF
Cold adventures

Före träningen: Förbered kroppen med rätt kläder och produkter

Likt sägningen att det inte finns något dåligt väder - bara dåliga kläder, så finns det inga dåliga förhållanden för din hud – bara dålig hudvård. För att skydda din hud från friktion och påfrestningar är det viktigt att välja rätt klädsel, men också rätt hudvårdsprodukter. På de extra känsliga eller utsatta delarna av din kropp, applicera CeraVe’s Advanced Repair Ointment som skyddar, lugnar och återfuktar huden, en gelkräm för extremt torr och grov hud. Gelkrämen innehåller 3 essentiella ceramider och hyaluronsyra som hjälper till att stärka hudbarriären. Trots sin lätta konsistens är den intensivt återfuktande och kan appliceras på kropp, ansikte och läppar, och passar hela familjen.

Före träningen: Förbered ansiktet med fukt och solskydd

Nu när du har förberett din kropp för ditt träningspass, låt oss rikta uppmärksamheten mot ditt ansikte. När du tränar utomhus är detta extra viktigt att skydda ansiktet, då det behöver både återfuktning och skydd mot solens strålar. För att förbereda dig på rätt sätt: starta med ett återfuktande serum, som CeraVe’s Hyaluronic Acid Serum. Följ sedan upp med en dagkräm med SPF för att inte bara ge näring åt din hud utan också för skydda den mot solen. Två enkla steg och ditt ansikte är redo för både träningspasset och solen.

Efter träningen: dags att återställa & återfukta

Efter ett intensivt träningspass, ge din hud en välförtjänt dusch, och en rengöring med någon av CeraVes skonsamma cleansers, som exempelvis CeraVe's Hydrating Foaming Oil Cleanser. Denna milda rengöring, som funkar både på kropp och ansikte, avlägsnar svett och smuts utan att torka ut huden. Följ upp med återfuktning med CeraVe's Moisturising Cream eller CeraVe’s Moisturising Lotion, för en återfuktad hud i upp till 24 timmar.*

Efter träning: Hantera irritation och knottrig hud

Huden kan reagera med irritation, kliande känslor och till och med små knottror efter ett intensivt träningspass. Ibland kan detta vara resultatet av ökad svettproduktion och frekvent duschning, något som kan påverka hudens naturliga balans.

För att lugna och vårda din hud rekommenderar vi vår SA Smoothing serie. Starta med CeraVe SA Smoothing Cleanser, en skonsam rengöring som exfolierar, jämnar ut och mjukgör torr, grov och knottrig hud utan att störa den skyddande hudbarriären. Om du hellre föredrar en kräm, testa vår CeraVe SA Smoothing Cream, en kräm med 3 essentiella ceramider, salicylsyra, och hyaluronsyra som också exfolierar, jämnar ut och mjukgör torr och grov hud.

CeraVe – mer än hudvård, det är hudkärlek

CeraVe är inte bara en serie hudvårdsprodukter; det är en manifestation av hudkärlek. Vi vill vara din huds främsta försvar i alla lägen, även under träningspassen, så att du kan fokusera på att övervinna dina fysiska utmaningar med självförtroende och en hud som strålar av välmående. 💙🏋️‍♂️🌟

*instrumentell test

Message
Download Chrome