SPF
Cold adventures

ÖVERSIKT

Vintermånadernas bitande kyla och krispiga vindar kan sätta huden på prov, särskilt när du ger dig ut på äventyr i skidspåren. För att säkerställa att din hud håller sig mjuk och skyddad även i de tuffaste förhållandena, är det hög tid att ge din hudvårdsrutin en uppgradering. I den här artikeln delar vi värdefulla tips för att hålla din hud i toppform, även under de mest krävande kalla äventyren.

HUDVÅRDSRUTIN FÖR KALLA ÄVENTYR

  1. Återfuktande rengöring: Starta dagen med mild rengöring som CeraVe's Hydrating Cleanser.
  2. Återfuktande ansiktsvård och UV-skydd: Använd CeraVe’s Facial Moisturising Lotion PM samt SPF50 eller SPF30 för ansiktet.
  3. Extra återfuktning där det behövs: CeraVe Advanced Repair Ointment är en salva som intensivt återfuktar huden och kan användas på hela kroppen – perfekt att ha med sig i väskan under alla vinteräventyr.
  4. Mjuka kläder och lagersystem: Skydda huden genom mjuka kläder, och genom att klä dig lager för lager föratt anpassa dig för varierande temperaturer.

Återfuktande rengöring: En skonsamt start

I starten av dagen är det viktigt att rengöra din hud med en mild, återfuktande rengöring. Produkter som CeraVe's Hydrating Cleanser eller CeraVe's Foaming Cleanser hjälper till att bevara hudens naturliga fuktighet och skapa en bra grund för din hudvårdsrutin.

Återfuktande kräm som återfuktar och skyddar

Vi är duktiga att klä på oss bra med kläder när det blir kallt, men vi är sämre på att skydda och ta hand om huden på vårt ansikte. Det kan vara svårt att skydda ansiktet mot kyla och kylans påverkan på huden enbart med kläder, därför är det viktigt att använda sig av återfuktande produkter. CeraVe’s Facial Moisturising Lotion PM är ett bra alternativ som funkar både morgon och kväll för att återfukta ansiktet. Ska du ut i naturen är det viktigt att komma ihåg att trots vinterkylan är solens strålar fortfarande kraftfulla och skadliga även på vintern. Vårt tips är därför att slå två flugor i en smäll, och använda en dagkräm med ett bredspektrumssolskydd för att både återfukta och skydda huden mot UV-skador. CeraVe’s Facial Moisturising Lotion SPF 50 eller Facial Moisturising Lotion SPF30 är ett bra alternativ.

Återfuktande salva: CeraVe Advanced Repair Ointment​

CeraVe's Advanced Ointment blir din bästa vän under vinteräventyren. Advanced Repair Ointment är en salva för torr och grov hud som skyddar, lugnar och återfuktar huden. Den innehåller 3 essentiella ceramider och hyaluronsyra som hjälper till att stärka hudbarriären. Även om den har en lätt konsistens så är den intensivt återfuktande. Den kan appliceras på kropp, ansikte och läppar, och passar alla medlemmar av familjen.

Använd mjuka kläder & lagersystem: Hudvård från ytterst till innerst

Välj kläder av mjuka material och använd ett lagersystem för att hålla kroppen varm och huden skyddad mot kyla. Mjuka tyger minskar risken för skav och irritation, och genom att klä dig i lager kan du lätt anpassa dig efter temperaturförändringar.

Undvik långa och allt för varma duschar: Behåll hudens naturliga oljor

Långa, varma duschar kan avlägsna hudens naturliga oljor och därmed öka risken för uttorkning. Duscha därför i en varm men inte het temperatur, och undvik överdriven användning av tvål för att bevara hudens fuktighet. Smörj in dig med CeraVe’s Moisturising Lotion eller Moisturising Cream efter duschen för en återfuktad hud i upp till 24 timmar.*

*instrumentellt test

Message
Download Chrome