SPF
Meet the team
Martine Halvorsen i ljus tröja och med fuktkräm

Martine Halvorsen

Martine Halvorsen, den 25-åriga norska författaren och influenser, har gjort sig känd med två framstående böcker och sin närvaro på sociala medier. Martine har etablerat sig som en betydande talare och förebild – en framstående profil med imponerande närvaro på nätet, i podcasts och på bloggar. Nu tar hon steget in i team CeraVe för att delta i Vasaloppet 45, halva distansen av det prestigefyllda Vasaloppet och ännu en utmaning för Martine att erövra.

Martines hängivenhet till träning och hälsa (såväl fysisk som mental) gör henne en stark tillgång till team CeraVe, och vi är entusiastiska att hon vill ta sig an utmaningen tillsammans med oss. Läs mer om hur Martine förbereder sig inför Vasaloppet 45, vad som motiverar henne och hur hennes favorit CeraVe produkter hjälper henne i spåret genom att klicka vidare nedan.

Klicka här för att läsa mer om Martines uppladdning till Vasaloppet 45.

Pernilla Böckerman

Pernilla Böckerman, den 23-åriga finska fitnessatleten och influencern, har inte bara vunnit en VM-titel i Bikini Fitness i juniorklassen 2021, hon har även blivit belönad som Årets Nykomling på Tubecon 2015, Årets Fitness på Creator Awards 2022, och vunnit den finska upplagan av Let’s Dance 2023. Med en välkänd närvaro på tv-skärmen och en distinkt röst i podcastvärlden har Pernilla skapat sig en imponerande karriär.

Med sin framgångsrika och mångsidiga bakgrund inom fitness är hon den ideella kandidaten för att ta sig an den utmanande distansen tillsammans med team CeraVe. Läs mer om Pernilla, om hennes favorit CeraVe produkter och om hennes förberedelse inför Vasaloppet 45 genom att klicka vidare nedan.

Klicka här för att läsa mer om Pernillas uppladdning till Vasaloppet 45.
Pernilla Böckerman i skidspåret med CeraVe
Message
Download Chrome