SPF
Pernilla Böckerman i skidspåret med CeraVe

  • "Av vintersporterna har skidåkning alltid varit min favorit, och det är fantastiskt att ha ett konkret mål att träna mot inom den här grenen. Jag blev verkligen hedrad av CeraVes inbjudan och visste direkt att jag skulle vara med. Jag är också tacksam över att jag kunde ta med min egen pappa, som har lärt mig åka skidor sedan jag var liten."
  • "Fysiskt har jag satt som mål att samla på mig hundratals kilometer innan loppet. Mentalt förbereder jag mig som inför vilken idrottsprestation som helst, men självklart med glimten i ögat och avslappnat."
  • "Förberedelserna har gått riktigt bra, och det har varit en glädje att vara ute på spåret tillsammans med min pappa. Jag har också fått tips och vägledning från min vän som tävlar inom skidåkning, vilket har gett mig självförtroende och glädje i träningen."
  • "CeraVe-produkterna är en del av min vardagliga hudvård. När man tränar i kalla förhållanden är det viktigt att komma ihåg att återfukta huden, och det är något jag verkligen fokuserar på i min hudvårdsrutin under träningen."
  • "Det är viktigt att vara medveten om utmaningens krävande natur och respektera den, eftersom den kräver mycket tid och engagemang. Även om det är en tävling föredrar jag att behålla en avslappnad inställning till det hela för att ha en positiv upplevelse. Jag rekommenderar detta till alla som tar sig ann fysiska utmaningar."
  • "Jag ser mest fram emot den glädje som den nya utmaningen kommer att ge. Det här är första gången jag deltar i en skidtävling, och jag vill göra det med heder. Jag ser också fram emot de fantastiska vyerna längs loppet, som jag har hört mycket positivt om. Dessutom är det fantastiskt att få utmana mig själv i grannlandet Sverige."
  • "Jag kan inte leva utan CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF50 och CeraVe Foaming Cleanser."

Pernilla Böckerman

Instagram : Pernilla Böckerman​

Message
Download Chrome