Hudrengöring för kropp och ansikte

Många vet hur viktigt det är att rengöra ansiktet varje dag. Men inte alla vet att det är lika viktigt att använda en milt rengörande och vårdande rengöringsprodukt på kroppen.

Kroppsrengöringen återfuktar och vårdar huden

Vi på CeraVe har skapat en serie vårdande rengöringsprodukter som är lämpliga för rengöring av huden på kroppen och i ansiktet. Våra rengöringsprodukter är alla berikade med tre essentiella ceramider som bidrar till att bevara en god fuktbalans.


Rengöringsprodukter för finnar på ryggen och andra behov

Många upplever att huden på kroppen kan vara kombinerad. På vissa områden kan man ha problem med torrhet medan man på andra drabbas av fet hud och orenheter som till exempel tar sig uttryck i form av finnar på ryggen och tilltäppta porer.

Oavsett vilken hudtyp du har erbjuder CeraVe en rengöringsprodukt som passar dig och dina behov.


Produkter för hudrengöring eller tvål?

Vi rekommenderar att du använder en specialiserad produkt för hudrengöring istället för att bara använda tvål när du tvättar dig.

De flesta tvålar har ett mycket högre pH-värde än hudens naturliga pH-värde som är ca 5,5 och därför lätt surt. Om man bara tvättar sig med tvål kan man därför riskera att störa hudens naturliga syrahölje och därmed skapa obalans i hudens barriär.

CeraVe erbjuder olika produkter för hudrengöring som hjälper till att bevara en naturlig fuktbalans. Vi har en rengöringsprodukt för dig oavsett om du vill ta bort smuts och talg eller om du vill ha ökad fukt till huden.


Kroppsrengöring är basen i varje hudvårdsrutin

En viktig del av varje hudvårdsrutin utgörs av rengöringen av huden. När vi rengör vår hud förbereder vi den för våra övriga produkter som ger näring och fukt.

Du kan enkelt göra kroppsrengöring till en del av din dagliga hudvårdsrutin. Använd valfri CeraVe-rengöringsprodukt i duschen eller badet, på samma sätt som du skulle använda en duschgel. En hud i balans kan bidra till att minska förekomsten av orenheter och finnar på ryggen.

Både Cerave Hydrating Cleanser och CeraVe Foaming Cleanser är lämpliga att använda varje dag och rengör och vårdar din hud på ett milt och skonsamt sätt. Prova även CeraVe Micellar Cleansing Water för ansiktet eller CeraVe SA Smoothing Cleanser för knottrig, sträv och ojämn hud. Resultatet är en mjuk och fräsch hud.

Du kan tillföra extra fukt till huden med CeraVe Moisturising Lotion eller CeraVe Moisturising Cream som båda innehåller ceramider och stärker hudens naturliga barriär. De verkar tillsammans med rengörings-produkterna för att vårda din hud intensivt.


Hudrengöring utvecklad i samarbete med dermatologer

CeraVes hudvårdsprodukter har utvecklats i samarbete med dermatologer. Våra produkter är oparfymerade och innehåller aktiva och effektiva ingredienser.

Alla CeraVe-produkter innehåller ceramider som även finns naturligt i huden och är en viktig del av hudens egna skydd.