SPF
Nurse talk

CeraVe & Sjuksköterksor: Ett samarbete för hudens hälsa

CeraVe har utvecklats i nära samarbete med dermatologer, och vår starka koppling till hälso- och sjukvårdspersonal utgör själva hjärtat av vårt varumärke. Eftersom hudvård är en integrerad del av daglig vård inom olika specialområden, strävar vi efter att stärka och inspirera sjuksköterskor genom att erbjuda utbildning, engagerande innehåll och exklusiva erbjudanden.

Våra iniativ

  • Arrangerat fyra webinarier under namnet “Nordic Nurse Talk” med fokus på ämnen som hudbarriärkomplikationer, senil xeros, diabetisk hud & handeksem
  • Nått ut till över 2000 sjuksköterskor
  • Sponsrat nyutexaminerade sjuksköterskor med över 1000 CeraVe-kits.

Varför välja CeraVe?

Åtefuktning - en nyckel till hudens välmående

"När vi är runt 40 år börjar hudens återfuktningsprocess avta, vilket gör att huden behöver extra uppmärksamhet när det gäller återfuktning för att bevara sin elasticitet och barriärfunktion. För att stärka både vår egen och våra patienters hud är det viktigt att se till att vi håller huden återfuktad. Hudens yttre lager består av lipider, varav 50 % är ceramider. Dessa lipider hjälper till att bevara fukten i huden. När vi applicerar fuktkrämer hjälper vi huden att bevara sina viktiga funktioner".

- Britt, sjuksköterska inom dermatologi

,Ceramider och hudens optimala hälsa

"Ceramider är väldigt viktiga för hudens hälsa. En studie har visat att personer med hudsjukdomar, som atopisk dermatit och akne, har en lägre koncentration ceramider, en ceramidbrist"

- Gene Colon, Global VP Medical Relations & Communications, CeraVe
Alla CeraVe-produkter innehåller en blandning av tre essentiella ceramider (1, 3 och 6-II) för att bevara hudens skyddsbarriär.

Andra faktorer som påverkar hudhälsa hos patienter

"Det finns många faktorer som kan påverka våra patienters hud. Flera sjukdomar, som psoriasis och eksem, kan göra att huden blir torr och behöver extra fukt. Sjukdomar i levern och njurarna samt läkemedel och icke-farmakologiska behandlingar kan också göra att huden torkar ut. Att till exempel byta insulinpump på en patient påverkar huden så att den blir torrare och kliar mer. Kompressionsbandage och stödstrumpor kan också göra att huden blir torr. Därför är det viktigt att vi tar hand om huden och återfuktar den när vi byter bandage och stödstrumpor."

- Britt, sjuksköterska inom dermatologi
Picture

Håll dig informerad om allt inom hudvård

Registrera dig för att få information om nya produkter, hudvårdsrutiner, tips & specialerbjudanden.*

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor tillämpas.
Message
Download Chrome