SPF
dagling-hudvard

Ta hand om huden med en daglig hudvårdsrutin

Huden är kroppens största organ och är kopplad till en rad komplexa processer. Dess barriärfunktion har som syfte att skydda kroppen mot yttre påverkan och hjälpa oss med att reglera vår kroppstemperatur och bevara fukten. Det är därför viktigt att ta väl hand om huden.


Hudvård handlar därmed inte bara om bra hygien, utan också om att stärka huden, hjälpa dess funktioner och säkra dess naturliga försvar. Hudvård av både kropp och ansikte är därför en bra vana du med fördel kan tillföra din dagliga rutin.

Hudvårdsprodukter med näringsgivande ingredienser

På CeraVe guidar vi dig till en daglig och enkel hudvårdsrutin. Våra produkter är framtagna i tillsammans med dermatologer och är baserade på stärkande ingredienser som vårdar huden.


Alla våra produkter är berikade med tre essentiella ceramider, vilket är lipider som utgör upp till 50% av hudens sammansättning och bildar hudens naturliga barriärfunktion. Enkelt förklarat är ceramider i grunden det lim som håller ihop våra hudceller och ser till att vår hudbarriär är hel och frisk. En frisk hudbarriär hjälper till att binda fukt och stänga ute orenheter.


Hyaluronsyra är en annan ingrediens som du kan hitta i de flesta av våra hudvårdsprodukter. Hyaluronsyra är känd för sina återfuktande egenskaper, som hjälper till att upprätthålla fuktbalansen i huden.

Milda hudvårdsprodukter för daglig användning

Alla våra hudvårdsprodukter är milda mot huden. De är formulerade utan parfym och bidrar till din hud med ihållande fukt. Därför är de också väl ägnade för att ingå i din dagliga hudvårdsrutin, och de säkrar att din hud både blir rengjord, fuktad, skyddad och vårdad.

daglig-hudvard-moisturize-1 daglig-hudvard-moisturize-2 daglig-hudvard-moisturize-3

Daglig hudvårdsrutin

En hudvårdsrutin behöver inte vara komplicerad, ta för lång tid, eller bestå av för många produkter. Det viktigaste är att du rengör din hud och efterföljande använder en återfuktande produkt. Nedan finner du en enkel men bra hudvårsrutin med produkter från CeraVe.

Produkter som du kanske kommer gilla

På CeraVe hittar du ett stort utbud av hudvårdsprodukter för både kropp och ansikte. Upptäck vårt sortiment och hitta det perfekta tillägget till din dagliga hudvårdsrutin här

1. Ansiktsrengöring

Första steget i din rutin bör vara en ansiktsrengöring som om morgonen gör huden redo för den efterföljande hudvården, och på kvällen rengör huden från smuts och andra orenheter.

 

Prova exempelvis vår Hydrating Cleanser som skonsamt och verkningsfullt rengör huden i ansiktet och på kroppen. Denna rengöring är enkel att använda och är väl ägnad för normal till torr hud.

 

På CeraVe vet vi att alla hudtyper är olika. Därför hittar du också rengöringsprodukter som passar till både fet hud och ojämn hud i vårt sortiment.

2. Återfuktande ansiktskräm

Efter att du har rengjort huden kan du med fördel använda en återfuktande ansiktskräm, som hjälper med att stärka den skyddande hudbarriären.

Facial Moisturising Lotion SPF50

För morgonen, rekommenderar vi vår återfuktande ansiktskräm med solskyddsfaktor 50 för högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Denna ansiktskräm passar normal till torr hud. Den tillför fukt och bidrar till att stärka den skyddande hudbarriären med tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra. Den är utan parfym och täpper inte till porerna.

 
Facial Moisturising Lotion PM

För kvällen har vi en återfuktande nattkräm som tillför fukt och bidrar till att stärka den skyddande hudbarriären med tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra. Även denna är utan parfym, täpper inte till porerna och passar dig med normal till torr hud.

3. Åtefuktande lotion

Vi får inte glömma kroppen! Med vår Moisturising Lotion får du en mångsidig kräm som faktiskt kan användas både på kroppen och i ansiktet.

 

Denna kräm har en silkeslen konsistens och är enkel att använda och smörja på. Den unika formulan täpper inte till porerna och är väl ägnad för alla som har extra behov av fukt, faktiskt också spädbarn (från två månaders ålder).

 

Om du önskar extra vård kan du använda en bra, näringsgivande handkräm och en dryg fotkräm. På det sättet tillför du fukt till alla ytor och hjälper med att stärka den naturliga barriären hela vägen 

daglig hudvard moisturize
Message
Download Chrome